Nieuws

image

20/9/2024

Zo word jij een echte parisienne

Wil jij er net zo stralend uitzien als een Parijse vrouw? Onze Pro Make-up Artist Krislin leert je de geheimen van de minimalistische make-up look die de Françaises zo geliefd maakt. Met slechts een paar essentiële producten creëer je een tijdloze en moeiteloze look.

parisienne-look-gwendolyn-stap-1

Stap 1: hydrateer en verfijn

Begin je routine met de Sisley Floral Toning Lotion. Deze toner verfrist en verfijnt de huid, waardoor je make-up beter hecht. Dep een watje in de toner en veeg zachtjes over je gezicht.

Stap 2: multitask met myBlend

De myBlend Revitalizing Emulsion is een echte multitasker. Breng een paar druppels aan op je gelaat en masseer het zachtjes in. Dit zorgt voor een gehydrateerde en stralende huid, zowel overdag als ‘s nachts.

parisienne-look-gwendolyn-stap-2
parisienne-look-gwendolyn-stap-3

Stap 3: prep de huid

Voordat je jouw foundation aanbrengt, gebruik je de nieuwe NARS Reflecting Hydrating Primer. Deze zorgt ervoor dat je foundation langer blijft zitten en geeft je huid een mooie glow.

Stap 4: natuurlijke dekking

Kies voor een lichte tot medium dekking met de Bobbi Brown Weightless Skin Foundation SPF15. Breng deze aan met je vingers voor een meer natuurlijke finish.

parisienne-look-gwendolyn-stap-4
parisienne-look-gwendolyn-stap-5

Stap 5: sprekende ogen

Voor een frisse blik gebruik je de Sisley Stylo Lumière. Breng een klein beetje aan op de binnenste hoeken van je ogen en onder de wenkbrauwboog. Met de nieuwe jane iredale ColorLuxe Eye Shadow Stick creëer je een subtiele oogschaduw door een lichte kleur over je hele ooglid aan te brengen.

Stap 6: lippen & wangen als een Française

De Laura Mercier Matte Lipstick in Scarlet Velvet is perfect voor je lippen. Breng de kleur aan op je lippen en gebruik de bijhorende Lip Liner in Precious Plum om de kleur te definiëren. Wist je dat... een echte Parisienne haar lipstick ook als blush en touch-up oogschaduw gebruikt?

parisienne-look-gwendolyn-stap-6
parisienne-look-gwendolyn-stap-7

Stap 7: ogen open

Voor een open blik gebruik je de SISLEY Ligne Noir Mascara en Eyeliner. Breng een laagje mascara aan op je bovenste wimpers en trek een dunne lijn met de eyeliner dicht tegen de wimperlijn.

Stap 8: straal een hele dag

Fix en spray zodat je make-up een hele dag blijft zitten met de NARS Light Reflecting Makeup Setting Mist.

parisienne-look-gwendolyn-stap-8
parisienne-look-gwendolyn-stap-9

Stap 9: subtiele, sensuele geur

Spray een vleugje Parisian Musc van Matière Première op je polsen en in je nek om jouw Parisienne look af te maken.

Haar met Augustinus Bader zoals in Emily in Paris

Een Parisienne weet hoe ze haar haar op een nonchalante manier stijlvol kan dragen. Met de haarproducten van Augustinus Bader creëer je een kapsel waar Emily in Paris trots op zou zijn.

The Rich Smapoo & Conditioner:

Dit duo zorgt voor diepgaande hydratatie en herstelt beschadigd haar. Je lokken voelen zijdezacht aan en krijgen een prachtige glans.

The Scalp Treatment:

Voor een gezonde hoofdhuid en optimale haargroei.

Styling:

Creëer moeiteloze, losse golven met een krultang of slaap met vlechten in. Fixeer met een lichte haarspray voor een natuurlijke finish.

Boek elke zaterdag té Antwerpen pro make-up artist Krislin voor:
1) Je Parisienne workshop met 4 vriendinnen.
2) Je persoonlijke make-up consult.

Boek je make-up sessie »
Parfuma-Antwerpen-Krislin