Nieuws

image

23/8/2024

SOS summer hair: 8 essentials tegen uitgedroogd en stug haar

Merk je dat je haar uitgedroogd is door de aanhoudende hitte? Last van stug, pluizig haar? Of vervaagt je kleur sneller door de zon? Deze 8 essentials houden je haar stralend en gezond, zelfs tijdens en na de heetste zomerdagen.

crea_bumble-and-bumble-seaweed-air-dry-cream

TEGEN PLUIZIG HAAR:

Een waar wondermiddel tegen pluizig haar is toch wel de Seaweed Air Dry Cream van Bumble and bumble. De leave-in conditioner en styling crème zorgt ervoor dat je haar in no-time weer zacht aanvoelt en straalt. Het is geen verrassing dat dit product zo geliefd is in de beautywereld - het levert keer op keer de perfecte, pluisvrije look.

crea_k18-molecular-repair-hair-oil

UITGEDROOGD HAAR:

Heb je last van een ruw gevoel, gespleten puntjes, pluishaar…? De Molecular Repair Hair Oil van K18 herstelt je droge haar en geeft het weer een stralende glans. Heb je ook het Leave-In Herstellend Haarmasker? Samen vormen ze de ultieme duo voor intensieve versterking en ongekende glans.

VOOR BLONDINES:

Heb je lichtblond, blonde highlights of witblond haar? Dan mag de Bright Blonde Shampoo van Oribe niet ontbreken in je routine. De blauwe en paarse pigmenten in deze zilvershampoo voorkomen ongewenste gele tinten en zorgen voor een frisse, helder blonde kleur. Gebruik de Bright Blonde Sun Lightening Mist voor een instant zomer glans!

crea_oribe-bright-blonde-shampoo-250ml

EXTRA HYDRATATIE MET EEN MASKER:

Verwen je haar een paar keer per week met een een voedend haarmasker. Onze favoriet is het Nutriplenish Hair Masque Deep Moisture van Aveda. Dit masker, geschikt voor elk haartype, biedt intensieve hydratatie en verzorging waardoor je haar zijdezacht aanvoelt.

crea_aveda-nutriplenish-hair-masque-deep-moisture
crea_hair-rituel-by-sisley-color-beautifying-hair-care-mask

KLEURBESCHERMING:

Kleuren, bleken, highlights… Masque Soin Sublimateur de Couleur van Hair Rituel by Sisley beschermt en behoudt de kleurintensiteit van je haar. De rijke formule met voedende oliën maakt je haar zachter, glanzender en makkelijker doorkambaar. Laat het masker drie minuten inwerken en spoel uit voor een frisse, stralende look.

crea_clarins-glowing-sun-oil-high-protection-spf30

MULTIFUNCTIONEEL:

Bescherm je huid én haar tegen de zon met de Clarins Glowing Sun Oil SPF30. Deze lichte, snel intrekkende olie hydrateert zonder een vettig laagje achter te laten en omhult je in een fruitige geur die je meteen doet denken aan vakantie. Ideaal voor zonnige dagen. Bovendien is de waterbestendige formule perfect voor al je buitenavonturen!

HERSTELLEND EN VERZACHTEND:

Ons favoriete product voor stug, chemisch behandeld haar? Oribe’s Hair Alchemy Fortifying Treatment Serum! Deze verzorgende formule met chiazaad, bamboebladeren en meer creëert een onzichtbare beschermlaag rond elke haarlok, verhoogt veerkracht en elasticiteit, en voorkomt breuk terwijl het je haar beschermt tegen hitte. Gebruik dit serum in combinatie met andere Hair Alchemy producten voor de beste resultaten.

crea_oribe-hair-alchemy-fortifying-treatment-serum-175ml

HULP BIJ HAARUITVAL:

Versterk je haar met Aveda’s Invati Advanced Thickening Foam! Dit vegan schuim maakt je haar voller en volumineuzer. Het versterkt dunner haar, beschermt tegen hitte, en voorkomt pluizen. Ideaal voor dun tot medium haar. Breng aan op vochtig haar en style voor een gezonde, volumineuze look.

crea_aveda-invati-advanced-thickening-foam