Nieuws

image

Onze top 8 anti-age producten voor mannen

Door de jaren heen maakt je huid heel wat mee. Je kan jong van geest zijn, maar is dat ook op je gezicht te zien? Met een gezonde levensstijl kom je al een heel eind, maar een goede verzorgingsroutine brengt je over de finishlijn. Ontdek snel deze 8 holy grail anti-aging producten voor hem!

crea_horace-purifying-face-mask

Horace Purifying Face Mask

Het gebruik van gezichtsmaskers is natuurlijk niet alleen voor vrouwen. Onze aanrader? Het Purifying Face Mask van Horace. De actieve ingrediënten in dit masker vertragen vroegtijdige huidveroudering en maken je huid stralender, zonder oneffenheden of mee-eters.

crea_the-grey-3-in1-face-cream

The Grey 3 In 1 Face Cream

De 3-in-1 Face Cream van The Grey is een musthave voor iedereen met een drukke agenda. Omdat we vaak te weinig tijd hebben voor een uitgebreide skincare routine, combineert dit product een dag-, nacht- en oogcrème in één praktische formule!

IOAN Double Up Double Peeling Mask

Een stralende huid begint met exfoliatie! IOAN's Double Up Double Peeling Mask geeft je huid een milde peeling en verwijdert onzuiverheden, waardoor je huid verfrist, verjongd en zijdezacht aanvoelt! En het masker ziet er nog eens leuk uit wanneer je het aanbrengt!

crea_ioan-double-up-double-peeling-mask

Advanced Nutrition programme Skin Ultimate

Advanced Nutrition Programme zorgt ervoor dat je jouw huid van binnenuit voedt. Onze favoriet voor een jeugdige uitstraling? De Skin Ultimate! Dit supplementenpack bevat 5 specifieke supplementen voor een gezonde huid, sterk haar, sterkere nagels, en een egalere teint te ondersteunen. Hét anti-aging geheim om je huid jong te houden!

crea_advanced-nutrition-programme-skin-ultimate
crea_horace-face-firming-gel

Horace Face Firming Gel

Net nieuw bij Parfuma: de Horace Face Firming Gel. Deze gel doet wonderen voor je huid door de slappe huid te verstevigen en fijne lijntjes en rimpels op te vullen. Na gebruik voelt je huid gladder, soepeler en intens gehydrateerd aan.

crea_shiseido-men-face-cleanser

Shiseido Men Face Cleanser

Deze zacht schuimende reiniger van Shiseido verwijdert vuil, olie en restanten van overige skincare producten zonder dat de huid uitdroogt. Bonus: je kan de Face Cleanser ook gebruiken als scheerschuim!

Dermalogica Sound Sleep Cocoon

Voelt je gezicht droog aan? Heb je een doffe teint? Dermalogica heeft hier dé perfecte oplossingvoor! De Sound Sleep Cocoon verheldert je huid door deze ’s nachts te voorzien van de nodige hydratatie. Breng deze musthave 's avonds aan voor het slapen gaan voor een goede nachtrust en stralende huid!

crea_dermalogica-sound-sleep-cocoon-transformative-night-gel-cream-50ml

Annayake Soin Contour Des Yeux Men

We mogen natuurlijk onze ogen niet vergeten. Annayake's Soin Contour Des Yeux Men is je redder in nood bij de strijd tegen huidveroudering en donkere kringen. Dit wordt je nieuwe musthave voor een frisse blik. Bedankt, Annayake!

crea_annayake-soin-contour-des-yeux-men