Nieuws

image

12/7/2024

Ga mee op Parfum(a) trip

Parfuma neemt je mee op een trip door fragrance lane! Ontdek 4 TOP reisbestemmingen van verschillende parfumhuizen. En wie weet vind je hier ook meteen jouw nieuwste vakantiebestemming. LET'S TRAVEL!

ITALIË

Italië, het land van pizza? Neen, van parfum! In dit land vinden we de oorsprong van Acqua di Parma met zijn onmiskenbare savoir-faire, maar ook topmerken zoals Giorgio Armani, Gucci en Xerjoff hebben hier hun roots. Wil je helemaal in Italiaanse sferen komen? Dan zijn deze parfums echt iets voor jou!

  • packshot-tom-ford-beauty-neroli-portofino-eau-de-parfum-100ml

    TOM FORD NEROLI PORTOFINO EAU DE PARFUM


    TOM FORD's Neroli Portofino neemt je mee naar de Italiaanse Rivièra, waar je de magie van zonovergoten dagen langs de Noord-Italiaanse kust herbeleeft met zijn warme, vertrouwde aroma.

  • packshot-acqua-di-parma-bergamotto-di-calabria-eau-de-toilette-100ml

    ACQUA DI PARMA BERGAMOTTO DI CALABRIA EAU DE TOILETTE


    Ervaar de Italiaanse bergamot van Calibrië met deze vrolijke Acqua di Parma geur. Aangenaam en fris dankzij deze sappige en geparfumeerde citrusvrucht.

  • packshot-xerjoff-1861-eau-de-parfum-100ml

    XERJOFF 1861 NAXOS EAU DE PARFUM


    Vier samen met Xerjoff de verjaardag van Italië. Een eerbeton aan 150 jaar grandeur en glamour van dit bijzondere land en mensen. Naxos viert het diepe en sensuele Sicilië. Een unieke ervaring!

  • packshot-giorgio-armani-si-eau-de-parfum-intense-100ml

    ARMANI SÌ EAU DE PARFUM INTENSE


    Zeg "Sì" en omarm de mogelijkheden van het leven met dit intense parfum. Met zijn contrastrijke geur van zwarte bessen, bloemen en sensuele vanille is dit parfum een krachtig statement voor elke vrouw.

NAAR HET MIDDEN OOSTEN

A whole new world… een reis naar het Midden-Oosten is dan ook een ware ontdekkingstocht langs verschillende culturen. Zo neemt Pierre Montale je mee naar de betoverende geschiedenis van het Oosten en Arabië. De sensuele en warme geuren van Amouage laten je dan weer wegdromen naar de ambiance van een Arabische nacht.

  • packshot-amouage-enclave-eau-de-parfum-100ml

    AMOUAGE ENCLAVE EAU DE PARFUM


    Enclave legt het unieke licht van de zon die ondergaat in Musandam vast. Ervaar een diepe frisheid van de zee, de ongelofelijke hitte van de zon en de aarde noten van dit prachtig schiereiland.


  • packshot-montale-intense-cafe-eau-de-parfum-100ml

    MONTALE INTENSE CAFÉ EAU DE PARFUM


    Pierre Montale neemt je met Intense Café mee op een bedwelmende reis door het Midden-Oosten. Bloemen-noten en een hart van delicate roos verrijkt met sensuele koffie maken deze verleidelijke geur af.

  • packshot-mancera-eternal-wood-eau-de-parfum-120ml

    MANCERA ETERNAL WOOD EAU DE PARFUM


    Mancera’s Eternal Wood neemt je mee van San Cristobal naar de Chihuahuaanse woestijnen, met een betoverende geur van Palo Alto. Dompel je onder in de tonen van rode saffraan, kasjmierhout en eikenmos voor een serene oase.

  • packshot-sospiro-maraschino-eau-de-parfum-100ml

    SOSPIRO MARASCHINO EAU DE PARFUM


    Ervaar de onweerstaanbare charme van Marashino, waar , waarin de verleidelijke zoetheid van rode kersen schitteren als een eerbetoon aan de natuur.



OVER DE OCEAAN

Time to cross the ocean, om onze reis in stijl verder te zetten. Droom jij ook van bestemmingen als Australië of Amerika? Waan je even in één van deze prachtige continenten met de parfum van onder andere Goldfield & Banks en Maison Margiela.

  • packshot-maison-margiela-sailing-day-eau-de-toilette-100ml

    MAISON MARGIELA SAILING DAY EAU DE TOILETTE


    Een duik nemen. De frisheid die steeds intenser wordt naarmate je dieper gaat. Een azuren hemel, een eindeloze zee... Laat je verleiden door Sailing Day, net alsof je even op een zeilboot zit in de Atlantische Oceaan.

  • packshot-goldfield-banks-island-lush-eau-de-parfum-100ml

    GOLDFIELD & BANKS ISLAND LUSH EAU DE PARFUM


    Met één vleugje Island Lush neemt Goldfield & Banks je mee naar de rustige eilanden van de Stille Zuidzee. Dit sensuele parfum met kruidige noten van sandelhout is ideaal voor je volgend avontuur!


  • packshot-aerin-hibiscus-palm-eau-de-parfum-100ml

    AERIN HIBISCUS PALM EAU DE PARFUM


    Een reis naar een tropisch eiland vol palmbomen. Aerin’s Hibiscus Palm omvat de geur van een zonovergoten strand. Sluit je ogen en droom weg in je hangmat onder de palmbomen.


  • packshot-jo-malone-london-nectarine-blossom-honey-cologne-100ml

    JO MALONE LONDON NECTARINE BLOSSOM & HONEY COLOGNE


    Met deze zoete cologne breng je een bezoekje aan de ochtendmarkt van Covent Garden, Londen. Sappige nectarines, perziken, delicate lentebloemen en meer vermengen zich met een vleugje acaciahoning.

FRANKRIJK

We eindigen onze reis in Frankrijk. Zo huizen in Parijs & Grasse de meest prestigieuze parfummakers, van DIOR tot Chanel. Maar het is ook dé stad waar enkele van onze favoriete NICHE parfumhuizen, waaronder Juliette has a gun en Kilian Paris, hun avantpremière kenden. Een echt paradijs voor parfumliefhebbers dus!

  • packshot-parfums-de-marly-greenley-eau-de-parfum-125ml

    PARFUMS DE MARLY GREENLEY EAU DE PARFUM


    Ervaar de Franse elegantie van de 18de eeuw met Parfums de Marly. Hun parfum Greenley is groen, fruitig maar toch klassevol. Een levendig eerbetoon aan de kracht van de aarde.

  • packshot-juliette-has-a-gun-pear-inc-eau-de-parfum-100ml

    JULIETTE HAS A GUN PEAR INC. EAU DE PARFUM


    Met Pear Inc. wil Juliette has a gun een ode geven aan de peer. Deze sappige, heerlijke vrucht is een zeldzaam ingrediënt in de parfumerie. De frisse geur is net als de belofte van een mooie zomer.

  • packshot-kilian-angels-share-eau-de-parfum-50ml

    KILIAN PARIS ANGELS' SHARE EAU DE PARFUM


    De meest persoonlijke geurcreatie van Kilian Hennessy, erfgenaam van de beroemde Franse cognac familie. Angels’ Share is een zeldzaam brouwsel dat alleen engelen zouden mogen ervaren.

  • packshot-serge-lutens-leau-eau-de-parfum-100ml

    SERGE LUTENS L'EAU EAU DE PARFUM


    De frisheid van pas gestreken lakens, een kussensloop om op te dromen... L'Eau Serge Lutens herinnert je aan de schoonheid van eenvoud!